Over ons

Gerda gaat al bijna 40 jaar naar de markt, we kunnen dus wel zeggen dat zij meer dan een ervaren ’t Stoepje bakker is. 

Op haar 18e had ze de keus: naar school of de markt. Hier hoefde ze nog geen seconde over na te denken, dat werd de markt! Toen ze dit besloten had kreeg ze de volgende keuze voorgeschoteld: koek of vis. Ook hier heeft zij haar hersenen niet erg over laten kraken, de koek trok haar wel heel erg aan en zij besloot per direct bij een ’t Stoepje bakker aan de slag te gaan. 

Wie is ’t Stoepje bakker Gerda?
Gerda zou zichzelf wel beschrijven als een echte flapuit en zorgt er altijd wel voor dat het gezellig is bij haar aan de kraam. Dit gaat haar heel gemakkelijk af, zij is namelijk echt een mensen mens. Ze houdt van mensen en gezelligheid. Daarom is Gerda op de markt ook lekker zichzelf, ze vindt het heerlijk om klanten te mogen helpen. Doordat Gerda al zo lang op de markt staat, ziet ze haar klanten ook echt als familie. Gerda vindt het ook fijn dat haar klanten zo eerlijk zijn, dit maakt het hele plaatje compleet.  

Waarom gaan we naar ’t Stoepje bakker Gerda?
Dat is heel simpel, Gerda zorgt ervoor dat de klanten met een tevreden glimlach de kraam verlaten. De klant is namelijk echt koning bij Gerda. Zij doet altijd haar stinkende best voor de klanten en zet graag een stapje harder voor ze. Doordat ze veel van haar klanten goed kent, weet ze vaak ook precies met welke producten zij naar huis zullen gaan en kan ze dus ook extra goed deze klant helpen. Gerda houdt er ook van om haar klanten te verwennen, het kan dus maar zo gebeuren dat jij net even wat extra’s mee naar huis krijgt volgende week!

Hoe ziet ’t Stoepje bakker Gerda haar kraam eruit? 
Om 06:30 staan de eerste klanten al aan de kraam en zorgt Gerda er dus voor dat haar kraam dan al heerlijk gevuld is. Zij wil haar klanten zoveel mogelijk keuze bieden en heeft dus een lekker breed assortiment. Is een klant op zoek naar wat nieuws? Geen probleem, Gerda probeert dit graag voor je uit!